Vragen?

Veelgestelde vragen

Hier antwoord op een aantal veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Vul dan aub. het contactformulier in!

1. Hoe krijg ik ‘mijn’ GRATIS foto?

Ik heb een foto van u gemaakt. Als u akkoord gaat met de voorwaarden (die ook op mijn kaartje stonden) heeft u recht op een gratis foto of digitaal bestand van de foto, die ik u naar het opgegeven e-mail adres stuur. Heeft u geen e-mail adres opgegeven, vul dan het contactformulier in, zeg dat u akkoord gaat met de voorwaarden en ik stuur u z.s.m. een digitale foto. Geef bij opmerkingen ook even aan wanneer, waar en hoe de foto is genomen.

2. Kan ik ook (na-)bestellen?

Ja, natuurlijk kan je van al mijn materiaal zowel digitaal als afgedrukt op hoogwaardig fotopapier nabestellen.  Kijk op bestellen / nabestellen, of geef op het contactformulier  duidelijk aan wat jouw wensen zijn (soort foto, ondergrond, formaat etc.).

3. Werk je ook in opdracht?

Ja, ik werk  ook in opdracht! Ik maak portretfoto’s, foto’s van (huis)dieren, gebouwen en personen ‘in actie’ (sport, werk etc.) Bij portret fotografie vind ik het belangrijk de persoon in zijn/haar natuurlijke omgeving te fotograferen. Het liefst in combinatie met een voorwerp of activiteit (hobby, werk etc.). Daarom werk ik graag met een korte vragenlijst vooraf over bijv. hobby, huisdieren, sport, interesses etc. Dit alles om een zo natuurlijk mogelijke sfeerfoto te creëren. Ik fotografeer niet in opdracht bij huwelijk, begrafenissen en andere grotere’ evenementen’. Ook kan ik (met beeldbewerking) grappige elementen toevoegen, of misschien wel een door jou voorgestelde scene vastleggen. Laat je inspireren door mijn andere opdrachten die je (bij berichten) op deze site terugvindt. Het lijkt me leuk om met jou samen een idee uit te werken! Vul voor nadere informatie het contactformulier in. De tarieven van een FotoShoot vind je hier: tarieven.

4. Wat zijn de voorwaarden?

Ik heb een foto gemaakt, en waarschijnlijk je daarna mijn visitekaartje gegeven. Op de achterzijde van het visitekaartje staan mijn voorwaarden (zie ook hieronder), als je akkoord gaat en je hebt het kaartje getekend en je e-mail adres opgegeven, dan krijg je een gratis hoge resolutie digitale foto per mail toegestuurd. Heb je die (nog) niet ontvangen? Stuur dan een bericht via het contactformulier, vermeld je naam, wanneer en waar de foto werd genomen en dat je (alsnog) akkoord gaat met de voorwaarden. Ik stuur je dan z.s.m. een digitale opname per e-mail.

5. Hoe kan je mij het mooist portretteren?

Hoe ik jou het beste kan portretteren? Dat weet je waarschijnlijk zelf al voor een deel. Geef antwoord op de 15 vragen van ‘Hoe wil jij op de foto?’ en dan hebben we allebei al een beeld van wat het kan worden!

6. Kan je me een prijsindicatie geven?

Wij leveren maatwerk en kunnen afhankelijk van jouw wensen (zie ook ‘Hoe wil jij op de foto?’) een prachtige foto van je maken. De tarieven voor een FotoShoot vind je hier: tarieven. Nabestellingen zijn er in vele verschillende soorten (papier, bekers, aluminium, hout) en (for-)maten. Om je toch een beetje gevoel te geven over onze prijsopbouw kan je hierover meer informatie vinden bij: Prijsindicatie

7 Meer bekend over het boek “Een schot in de roos?”

Naar verwachting komt het boek in 2022 uit. Ik publiceer regelmatig stukjes die over onderwerpen gaan die ook in het boek worden behandeld, zie ‘Een schot in de roos’. Aan de orde komen o.a. de onderwerpen: Fotografie is kunst, cameratechniek, licht, beeldcreatie, compositie, categoriën in de fotografie, beeldbewerking en creativiteit.

Loading