Tarieven FotoShoot

Tarieven FotoShoot

Voor een standaard fotoshoot in mijn studio in Ermelo geldt een FotoShoot basistarief (FSb) van € 100

Dit is voor 1 persoon en in 1 bepaalde setting. De setting wordt vooraf besproken. Als uitgangspunt kan bijvoorbeeld voor een zittende portretfoto met witte achtergrond worden gekozen.

Voor twee personen of een tweede setting (gelijktijdig met deze fotoshoot) geldt voor de 2e de helft van FSb en voor de derde en elke volgende (personen/of setting) ieder een derde van FSb.

Inbegrepen in deze setting is het professioneel bewerken van de opname, bewerken van de achtergrond, het maken van een ‘A4 contactvel’ waarop meerdere nog onbewerkte foto’s staan, waaruit keuzes gemaakt kunnen worden. Bestellingen aan de hand van die keuzes kan, na akkoord, via OYPO (zie: bestellen / nabestellen, waarbij ook indicatieprijzen staan vermeld). Bij FSb is 1 afdruk op A4 formaat gratis inbegrepen. Voor artistieke afdrukken en bewerkingen in eigen beheer (dus niet via OYPO), bijvoorbeeld op goudkleurig geborsteld aluminium dibond, worden vooraf duidelijke prijsafspraken gemaakt.

Voor (na-)bestellingen via onze eigen afdruk privileges (op een professionele Canon 300 pro grahic) geldt een standaardtarief van (SA4 ) € 10,- op A4 formaat en (SA3) A3 ‘dubbel A4 formaat’ € 20,-. Verzendkosten zijn € 6,95.

Voor een fotoshoot op locatie (FSl) geldt in principe een toeslag van € 1 per reis kilometer (te objectiveren via Google Maps). Kosten voor parkeren, entrée etc. worden bruto doorberekend.

Dit dient van tevoren duidelijk te zijn gecommuniceerd (bij voorkeur via mail).

Alle tarieven hier genoemd zijn bruto, exclusief BTW (21%).

Loading