Op de foto?

Op de foto?

Hier antwoorden voor als je op de foto wilt / bent geweest. Bekijk hier enkele voorbeelden: Portretfotografie. Staat uw vraag er niet bij? Vul dan aub. het contactformulier in!

1. Ik wil graag ‘op de foto’ Wat moet ik doen?

Je wil graag een opdracht geven voor een fotoreportage. Dat kan van jouzelf zijn, huisdieren, noem maar op.  Vul dan het contactformulier in, en geef aan wat je precies wilt. Gaat het om jouzelf, gezinsleden, dieren, bij voorkeur in mijn studio, bij jou thuis of op een andere locatie?  Bij portret fotografie vind ik het belangrijk de persoon in zijn/haar natuurlijke omgeving te fotograferen. Het liefst in combinatie met een voorwerp of activiteit (hobby, werk etc.). Daarom werk ik graag met een korte vragenlijst vooraf over bijv. hobby, huisdieren, sport, interesses etc. Dit alles om een zo natuurlijk mogelijke sfeerfoto te creëren. Ook kan ik (met beeldbewerking) grappige elementen toevoegen, of misschien wel een door jou voorgestelde scene vastleggen. Laat je inspireren door mijn andere opdrachten die je (bij berichten) op deze site terugvindt. Het lijkt me leuk om met jou samen een idee uit te werken! Vul voor nadere informatie het contactformulier in.  Hoe ik jou het beste kan portretteren? Dat weet je waarschijnlijk zelf al voor een deel. Geef antwoord op de 15 vragen van ‘Hoe wil jij op de foto?’ en dan hebben we allebei al een beeld van wat het kan worden! We maken altijd vooraf duidelijke afspraken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn. Ik kan specifiek voor jou een prijs ‘maken’ of kijk bij ‘prijsindicatie’ hieronder voor de prijzen. Ik fotografeer niet in opdracht bij huwelijk, begrafenissen en andere grotere ’evenementen’. Ik behoud mij het recht voor opdrachten te weigeren, zonder opgave van redenen.

2. Ik heb al een foto gemaakt, al dan niet in opdracht. Hoe nu verder?

Ik heb een foto gemaakt, en waarschijnlijk je daarna mijn visitekaartje gegeven. Op de achterzijde van het visitekaartje staan mijn voorwaarden (zie ook hieronder), als je akkoord gaat en je hebt het kaartje getekend en je e-mail adres opgegeven, dan krijg je een gratis digitale foto per mail toegestuurd. Heb je die (nog) niet ontvangen? Stuur dan een bericht via het contactformulier, vermeld je naam, wanneer en waar de foto werd genomen en dat je (alsnog) akkoord gaat met de voorwaarden. Ik stuur je dan z.s.m. een digitale opname per e-mail. Wil je een hogere resolutie foto, of een afdruk?

3. Er zijn al foto’s ‘in opdracht’ (zie 1.) gemaakt. Hoe nu verder?

Na het maken van de foto’s heb ik enkele dagen nodig. Daarna stuur ik je een contactblad, aan de hand waarvan je die foto’s kant selecteren die je wilt bestellen. Graag verneem ik per mail van je wélke foto’s je wilt nabestellen. Ik ga de foto’s dan (nogmaals) bewerken en ik voeg ze toe aan de OYPO bestelsite van FotoHage, zie ook vraag 4 hierna. Je krijgt daarna van mij een code en wachtwoord, waarmee je de foto’s via de OYPO site kunt bestellen. Naast afdrukken in verschillende maten op hoogwaardig fotopapier, kan je op die site ook de foto’s ingelijst, afgedrukt op canvas, hout, plexiglas etc. bestellen. Ook is het mogelijk de foto’s op verschillende kado-artikelen te laten drukken (mok, sleutelhanger, T-shirts etc.).

https://www.oypo.nl/nl/fotos-bestellen

4. Hoe kan ik bestellen en kan je me een prijsindicatie geven?

Als ik je een toegangscode en wachtwoord van de OYPO website heb gestuurd kan je daar bestellen. Wat zijn o.a. de mogelijkheden:

Fotoafdruk op papier: afgedrukt door vaklab Profotonet met optimale weergave van het helderste wit en het diepste zwart. Tevens geoptimaliseerd voor natuurlijke huidtinten en behoud van kleurkwaliteit, ook na vele jaren. Papiersoorten:  Glans, Mat of Pearl  en in vele maten, o.a.: 10×15 cm,20×30 cm (Prijsindicatie: ca. € 10,- afh. van papiersoort), 30×45 cm, 40×60 cm etc.

Ingelijste foto’s: Aluminium, zwarte rand, zilverkleur, klassiek etc. (Prijsindicatie 20×30 cm € 45,-)

(Luxe) Wanddecoratie, in vele verschillende maten:

 • Foto op Canvas (Prijsindicatie 20×30 cm € 40,-)
 • Foto op Vurenhout (Prijsindicatie 30×45 cm € 110,-)
 • Foto op Plexiglas (Prijsindicatie 30×30 cm € 90,-)
 • Tuinposter (Prijsindicatie 60×90 cm € 44,-)
 • Foto op schuimplaat (forex) (Prijsindicatie 20×30 cm € 40,-)

Fotokado’s

 • Keramische mok met foto (Prijsindicatie € 15,-)
 • Sleutelhangers (Prijsindicatie € 16,-)
 • Telefooncases (Prijsindicatie € 33,-)
 • Portemonnee (Prijsindicatie € 40,-)
 • Puzzel (Prijsindicatie € 20,-)
 • T-shirts (Prijsindicatie € 25,-)

De keuzemogelijkheden én bijbehorende prijzen vindt u na het invoeren van code en wachtwoord op de OYPO site.

Loading